Sveriges bästa odds

header

Allt om stryktipset

Stryktipset är svenskarnas lördagsfavorit när det vanskas fotboll på TV och det är otroligt många som spelar stryktipset, faktiskt 1,3 miljoner som gör det varje lördag. Man kan med lätthet säga att det är veckans största fotbollsfest och den festen hålls i din egen soffa framför Tvn och du är ju inbjuden såklart men även dina vänner.

Så här fungerar Stryktipset från Svenska Spel

Stryktipset välkomnar alla över 18 år att tippa på matcher och vi som gjort det vet hur spännande och kul det är med fotboll men när man har tippat matcherna höjs ribban avsevärt. Har du aldrig testa på det tycker vi verkligen att du ska göra det för detta får man bara inte missa.

Stryktipset är då ett spel som ger mycket pengar vid rätt tillfälle och du ska helst ha 13 rätt för då ligger vinsten oftast på långt över 1 miljon kronor. Faktum är att sedan vecka 33 så långt tillbaks som 2010 så garanteras en ensam vinnare med 13 rätt såklart alltid minst 10 miljoner kronor och det är ju väldigt trevliga siffror det för att sitta och kika på fotboll. Så tänk dig att du sitter vid Tvn med lite snacks och en kall och tittar på fotboll, sedan när det är 1 minut kvar och avgörande matchen för dig så kan du tänka dig jublet och skrikandet när matchen är över och du sitter med miljoner.

Insats och resultat

Du spelar då stryktipset väldigt enkelt och smidigt, 1 krona per rad kostar det och spelar du hos ett ombud krävs minst 2 rader och du ska tippa hur du tror 13 matcher kommer sluta. 1,x,2 och 1 är hemmavinst och x oavgjort så är 2an bortavinst. Du kan spela 1 vecka eller 5-veckors eller 10-veckors. Kryssa i Jokerrutan så är du med och tävlar om många många miljoner. Upp till 30 miljoner faktiskt och till en kostnad av 10 kr. Spel kan göras fram till 15,59 på lördagar där vinstchansen är 1:607. Detta kan vara ganska svåra begrepp ifall du inte spelat förut. Kolla in en mer ingående guide om stryktips hos spelaspel.se/odds/stryktipset.

Spela live på Stryktipset

Livetipset måste du testa på för det är en rolig plats på nätet där du och dina vänner kan följa Stryktipset live och detta då tillsammans. Kupongerna rättas live med pling och du har vinstprognos samt att du kan chatta med grabbarna. Du kan även starta en egen liga och då följa tabellen som bygger på era tips osv. Perfekt för oss som gillar spänning så förbered dig på nagelbitande och mycket jubel och mycket snack!

Tips för Stryktipset

Stryktipset är en tradition för många sport och fotbollsintresserade. I samband med TV-programmet Tipsextra så är det många som lärt sig tippa på stryktipset. För att förstå hur det går till så krävs en genomgång.

Vad spelar man på?

Stryktipset är spel på fotboll. Man ska tippa rätt på 13 matcher som oftast är från den engelska ligan, men de kan också innehålla svenska matcher. Så har det varit länge och i TV-programmet Tipsextra så var stryktipset en huvudattraktion. Programmet sände en “huvudmatch” samtidigt som man också rapporterade resultaten i de 12 andra matcherna. Den match som sändes på TV var ofta match nummer 1 på stryktipskupongen. Om det blev mål i någon av de andra matcherna så hördes ett pling, och sedan kunde man i bildens överkant se vilken match som det hade gjorts mål i. Det är Svenska Spel som håller i stryktipset.

Hur gör man för att spela?

Att spela stryktipset kräver att man förstår sig på 1, X, 2. Om man ser en match mellan Liverpool och Manchester United så sär det lag som står först, hemmalaget. Om man tror att hemmalaget vinner så tippar man 1 i matchen. Om man tror att det blir oavgjort så tippar man X. Tror man dock att bortalaget tar hem segern så ska man skriva dit en 2. Detta är grunderna och sedan kan man kombinera dem i olika system och kombinationer. Varje rad man spelar kostar 1 krona. Sedan räknar man antalet rader efter vilka kombinationer man spelar. Tex så kan man spela 1 och X i samma match, det betyder att man tror att det antingen blir vinst för hemmalaget eller oavgjort i matchen. Denna kombination kallas för halvgardering och kostar 2 kronor. Det finns även möjlighet att spela helgardering med 1, X och 2. Den garderingen kostar 3 kronor. Har man sedan fler kombinationer så multiplicerar man antalet garderingar och får fram vad spelet kostar.

Hur mycket kan man vinna?

Vinstutbetalningarna från stryktipset kommer från insatserna i spelet. Ju fler som spelar och ju mer pengar som kommer in i potten ger större utbetalningar, De som får 13 rätt får dela på 40% av insatserna, sedan går 15% till 12 rätt och vidare i fallande skala till 10 rätt som är minsta antalet rätt för att vinna pengar. Dessutom så finns det en garanti som innebär att om man är ensam om att ha 13 rätt så är man garanterad 10 miljoner kronor. Det är dock ganska ovanligt att man är ensam med 10 rätt. Därav denna vinstgaranti på hela 10 miljoner.