Sveriges bästa odds

header

Lär dig betta i spelskolan

De flesta av oss tycker väldigt mycket om sport. Vi alla har våra olika sporter vi följer slaviskt. Vissa är mycket för fotboll, vissa gillar ishockey och vissa gillar tennis. Det är så klart en väldigt stor variation på vad olika människor gillar. Det bästa av allt är ju dock att man kan satsa på i princip alla olika sporter väldigt enkelt – nämligen genom att spela på nätet. Vi tycker dock det är viktigt att man inte spelar bort sina dyrt förvärvade pengar enbart genom bara betting. Om man vill vinna i längden är det mycket viktigt att man har bra koll på den sport man ska satsa pengar på. Därför är det till exempel bra att satsa pengar på något man redan är intresserad av. Om du till exempel är duktig på fotboll och har bra koll på allt som händer runt om i fotbollsvärlden kan du vinna, eller tjäna rättare sagt, mycket bra pengar genom att använda din kunskap till att spela odds på olika fotbollsmatcher.

Att tänka på vid spel på fotbollsmatcher

Låt oss ta fotboll som ett exempel. Det finns väldigt mycket att tänka på innan du börjar satsa pengar, om du vill vinna förstås. Nedan kommer vi lista ett par punkter som är mycket viktiga att ha i åtanke innan du lägger dina bet:

Skador

Vi alla vet att vissa fotbollslag kan tappa extremt mycket om de inte har sina nyckelspelare tillgängliga. Tyvärr är detta fakta, även om det är en lagsport med 11 stycken på plan samtidigt. Det är därför mycket viktigt att du tar reda på vilka spelare som är skadade och kan inte delta i den match som du har tänkt lägga spel på. Det vi tänker på, tänk om till exempel Barcelona skulle ha både Messi och Iniesta borta när de möter Real Madrid? Det skulle ju göra Barca betydligt mycket svagare än om dessa spelare hade varit tillgängliga och det gör ju också så att Real Madrid har större chans att gå vinnande ur striden.

Avstängningar

Detta är mer eller mindre samma poäng som vi försöker förklara ovan. Om ett lag har viktiga spelare avstängda kanske man skall tänka till lite extra innan man placerar ett vad på att det laget kommer att vinna matchen.

Formen

Formen på ett lag är så klart även det väldigt viktigt. Vi rekommenderar dig därför att till exempel se vart laget placerar sig i tabellen samt hur de senaste matcherna har slutat. Om ett lag har exempelvis 5 raka förluster är det kanske inte så smart att satsa pengar på detta formsvaga lag, utan i så fall vänta tills de visar upp en bättre form för att på så sätt också vara lite säkrare på att du kan tjäna pengar på dem.

Hemma/borta

Om ett lag är väldigt starka hemma är det kanske en bra idé att satsa på detta laget om de har en hemmamatch. Om laget är sämre på bortaplan och spelar borta kommande match så kanske man borde se över sina vad och avvakta med att spela på just det laget.

Inbördes möten

Ja, det kan faktiskt vara värt att slänga ett öga på hur det har gått i de tidigare mötena mellan det lag du tänkt spela på och laget de möter. Vissa lag kan trots tabellplacering haft det historiskt svårt mot ett visst lag som kanske ligger längre ner i tabellen för tillfället. Det kan alltså vara en bra idé att ha koll på detta så att du inte åker på en tung förlust trots att oddsen är till ditt lags fördel. Ibland kan du även använda detta till din fördel genom att just betta på underdogen och på så sätt håva in större summor.

Vilket spelbolag som erbjuder högst odds

Att ha så höga odds som möjligt när du spelar på dina matcher är naturligtvis något du ska sträva efter. Därför är det värt att jämföra olika spelbolags odds. Detta gör du allra enklast genom att bläddra igenom de spelbolag vi har länkat till här ovan. Samtliga spelbolag är av väldigt hög kvalité och oddsen skiljer inte nämnvärt bland dem, utan dessa spelbolag erbjuder några av marknadens högsta odds. Förutom det vi har listat ovan finns det väldigt mycket mer att tänka på. Det krävs en hel del för att bli en professionell bettare och att lyckas i längden. Ta det lugnt och spela smart. Testa dig fram och börja med små pengar så att du kommer in i det sakta men säkert istället för att köra all in direkt. Lycka till!