Sveriges bästa odds

header

Spela Europatipset

Europatipset är ungefär likadant som Stryktipset och är då alltså sportsbetting där du som spelare ska tippa utgången av 13 matcher utvalda av Svenska Spel. Du spelar på samma sätt som på stryktipset och 1 för hemmavinst, X för oavgjort och 2a för bortavinst. Som namnet kanske skvallrar om handlar det om fotbollsmatcher som spelas i Europa och skillnaden mellan Stryktipset och Europatipset är att den förstnämnda fokuserar i huvudsak på svenska och engelska matcher medans Europatipset även har italienska och spanska matcher.

Såhär lägger du ett spel

Att lägga ett spel innebär att man för varje match väljer 1,X eller 2, där 1 står för hemmavinst, X innebär att man tror att matchen ska bli oavgjord och 2 betyder att det blir en bortaseger. Det lag som står till vänster på talongen är hemmalaget och det andra är således bortalaget. Är man osäker på vem man tror ska vinna kan man halv- eller helgardera sig, och då kryssar man 1 och X för en halvgardering och har man ingen som helst aning för utgången kan man välja att kryssa i alla tre rutor vilket då innebär att man garderar sig mot allt som kan hända.

För att få reda på lite statistik om de olika lagen kan man klicka på lagnamnen på den sida som valts, och läsa på lite hur det gått för dem innan. Där finns statistik, spelanalays och senaste informationen tillgänglig. Efter att alla 13 matcher har tippats klickar man på BETALA och spelet är inlämnat och klart.

Använd tipsinfo-knappen

En annan knapp som är bra är “Tipsinfo”, där man hittar information om tabeller, lag- och matchinformation. Genom att gå till “Mina spel”-knappen kan man rätta kupongen live allt eftersom matchen pågår och avslutas. Här kan man följa matchen live samt se om man vunnit.

Spela på söndagar och avsluta veckan på ett bra sätt

Spelar gör du på söndagar men även under högsäsong för de europeiska ligorna så brukar man kunna spela på onsdagar. Spelar gör du på samma basis som på gamla hederliga Stryktipset och då 13 matcher och en krona per rad, spelar du hos spelombud är det 2 rader minst som gäller. Systemspel kan du ägna dig på Europatipset och det finns 53 system med fullständig variation samt 5 reducerade system. Kryssar du i jokerrutan kan en viss dag bli mycket trevlig för du betalar 10 kronor för detta och får du 7 rätt så snackar vi 10 miljoner i vinst.

Europatipset är ett roligt och spännande sätt att krydda tillvaron när det vankas fotboll och vi kan ju lugnt konstatera att detta handlar mycket om kunskap och inte som Lotto där det är slumpen som avgör. Ju mer du vet om lagen, spelarna och fotboll i allmänhet desto större chans att kunna vinna bra med pengar. I och med att detta inte är en spelform som är snabb och direkt eftersom man får vänta på att matcherna ska spelas så går det inte att jämföra med skraplotter eller casino. Man får vackert vänta på att matcherna ska börja och sen ska ju alla spelas likaså, men det är ju tjusningen med sportsbetting och då Europatipset.

Europatipset – mycket mer än ett speltips?

Europatipset kanske låter som en sak för grabbar som bara vill kolla på fotboll och försöka vinna pengar men det stämmer inte riktigt. Detta är ett mycket socialt spel och varför inte samlas ett gäng och tävla vem som har flest rätt och ha en trevlig stund? Detta med att spela på fotboll medför att du kan studera och lära dig, samla information och jämföra med andra vad de tycker och hur de spelar.

Självklart kan du ju snacka lite med folk på nätet som har samma intressen och tänk dig nu en stund på söndag med lite god mat och en eller 2 kalla rackare på bordet med polare som också har tippat. Vad skulle du göra om du prickar in 13 rätt? Du vet att det handlar om mycket pengar så bara tanken på det för en ju att önska det var söndag redan idag, men det är ju bara några dagar bort så dags att tippa!

Bolagsspel på Europas matcher

Att spela bolagsspel är en annan kul variant. Den spelas med fördel tillsammans med vänner, familjer eller varför inte kollegor. Insatsen bestämmer man tillsammans och alla går in med samma insats. sedan delar man lika på en eventuell vinst. Spänningen och glädjen delas tillsammans vilket gör detta till ett väldigt underhållande spel.

Flera som spelar tillsammans ger en högre insats vilket ofta leder till att man kan spela på fler rader och med större system än vad man annars kanske hade tänkt sig. Detta leder till ökad vinstchans.

Att starta ett bolag och spela bolagsspel är också en variant för att öka vinstchanserna. Detta går att spela via dator, surfplatta eller mobilen. Man kan vara från 2 upp till 20 spelare och alla som deltar behöver ett konto på svenskaste.se, sen är det bara att sätta igång.