Sveriges bästa odds

header

Liveodds

Posted on

Att betta live har blivit otroligt populärt de senaste åren. Allt fler spelbolag erbjuder idag liveodds. Men vad innebär det egentligen att betta live? Ett djupdyk inom live betting och liveodds behövs säkerligen! Att spela live gå ungefär till som när man spelar pre game. Fast med tusen gången mer action typ! Istället för att tippa utgång inför matchen, tippar man under pågående match. Det vill säga att en spelare följer matchen genom live stream eller live uppdatering, samtidigt som hen placerar sina spel.

Liveodds på de stora ligorna

Varenda spelbolag som har en sports book erbjuder live betting idag. Spelformen är väldigt uppskattad av spelarna och utbuden blir allt större. Man kan i princip spela live på allt man kan spela pre game. Det innebär sporter som fotboll, hockey, tennis och flera andra sporter. Det är vanligt att spela live på de största turneringarna som Premier League, Champions League, NBA, NHL, NFL, Allsvenskan och mycket mer.

Om du vill spela på odds live behöver du vara medlem hos ett spelbolag. Direkt när du klickar in på en oddssida brukar alternativen för live betting ligga direkt synligt för dig. Fyll i ditt spel och hur mycket du vill lägga för att sedan placera ditt live spel. Det är verkligen busenkelt.

Vad finns det för typ av marknader hos live betting då? Precis som i vanlig betting finns det mängder av alternativ. Det är faktiskt så att det finns ännu fler alternativ vad gäller liveodds då det bara är tillfälliga marknader. Näste målskytt, hörnor, “missar spelaren straffen” och “vem tar nästa gula kort” är bara några exempel på marknader. Varje spelbolag bjuder på olika många spelalternativ, ett tips kan vara att kolla in utbudet innan du väljer att spela hos just det bolaget.

Varför föredrar spelare live betting?

Den actionfyllda spänningen brukar vara det största argumentet till att folk väljer live betting. Känslan när ditt live bet sitter i sista sekund är en underbar känsla som är svårslagen. Vissa spelbolag erbjuder även live streamad sport. Då kan du titta på matchen samtidigt som du placerar dina spel. En unik upplevelse!